www.breivoorindia.nl
Valuta:
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Wat de detailhandel betreft, worden alle internationale retailbestellingen van ons bedrijf geleverd via EMS Express. Als u op andere manieren wilt leveren, neemt u contact op met onze klantenservice. Wat de groothandel betreft, bieden wij een grote korting voor u! Neem contact met ons op - Wij zijn professionele online dealer, die op lange termijn samenwerken met EMS in internationale express. We pakten uw bestelde goederen in en werden verzonden, waarna EMS het pakket aan u zou bezorgen. Zorg ervoor dat uw adres, telefoonnummer en postcode correct zijn om ervoor te zorgen dat het pakket uw huis veilig op tijd kan bereiken.

Na het plaatsen van een bestelling, kijk op uw e-mail voor orderbevestiging. Onze klantenservice zou EMS tracking-nummer naar u sturen na geleverde goederen, waarmee u uw pakket kunt volgen op de EMS-website (ems.com.cn/english.html). Over het algemeen kan het pakket 2 dagen na levering gevolgd worden, als er iets ongewoons is, neem dan tijdig contact met ons op.

Beleid ten aanzien van terugkeer en uitwisseling

Alle producten op onze site zijn foto's van echte monsters en al onze geleverde producten worden zorgvuldig gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling. Dus maak je alsjeblieft geen zorgen over de kwaliteit. Ondertussen citeren we de laagste prijs voor elk product om uw aankopen te stimuleren.

Terug beleid

De goederen kunnen terugkeren of onvoorwaardelijk veranderen als dit te wijten is aan kwaliteitsproblemen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice binnen 3 dagen na ontvangst van de goederen en we proberen u te helpen.

Neem voordat u terugkeert of wijzigt contact met ons op om het retouradres als eerste te bevestigen.

Houd er rekening mee dat alle items die naar ons worden teruggestuurd in hun originele staat moeten zijn. d.w.z. niet gedragen, veranderd of gewassen, en met alle tags bevestigd. Op alle geretourneerde goederen zijn 15% restocking-kosten van toepassing. Restitutie omvat geen express- en administratiekosten, dus u moet de kosten van verzending, uitwisseling en afhandeling betalen. We raden u ten zeerste aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen.

uitwisselingen

We accepteren wijzigingen voor verschillende formaten of kleuren binnen 30 dagen na de oorspronkelijke verzendingsdatum van de bestelling.

In het geval van het veranderen naar een andere stijl, moet u de originele terugsturen en wij vergoeden (volgens het retourbeleid), vervolgens kiest u voor nabestelling en kiest u uw gewenste stijl.

Voordat u artikelen terugstuurt, moet u eerst contact met ons opnemen. En elk item dat wordt teruggestuurd, mag niet worden gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags eraan bevestigd.

Versleten of vuile goederen worden door ons geweigerd.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor verzendkosten, expresskosten, wisselkoersen en administratiekosten voor terugzending. We raden aan dat u tracking en verzekering toevoegt wanneer u artikelen terugstuurt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Terug