www.breivoorindia.nl
Valuta:
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


We respecteren uw privacy en nemen uw online veiligheid serieus. Om u te voorzien van de beste producten, efficiënte klantenservice en tijdige updates, registreren wij een verscheidenheid aan informatie van uw bezoek aan onze site. Om uw privacy beter te beschermen, bieden wij de onderstaande kennisgeving waarin onze online informatiepraktijken worden uitgelegd en de keuzes die u kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt.

We nemen uw privacy zeer serieus. We zullen uw informatie nooit verhuren of verkopen aan derden, we gebruiken alleen de informatie die we van u verzamelen om uw bestelinformatie over te dragen, of om u catalogi en e-mails op uw verzoek toe te sturen.

Privacybeleid

Bedankt voor het bezoeken van de website van de website. We respecteren uw privacy en willen u op de hoogte stellen van het beleid dat we hebben ingesteld om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

In dit privacybeleid wordt uitgelegd:

Hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en (onder bepaalde voorwaarden) vrijgeven.

De stappen die we hebben ondernomen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen.

Uw opties met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens.

Deze privacykennisgeving is alleen van toepassing op deze website en is niet noodzakelijk van toepassing op persoonlijke gegevens die we offline van u verzamelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken op enige andere website dan de website waarnaar deze Site linkt of die een link bevat naar deze Site.

Terug